Om Sydjysk Regnskabsservice

Sydjysk Regnskabsservice er en nystartet virksomhed – baseret på mange års erfaring.

Lars Ovesen

Ideen med Sydjysk Regnskabsservice er at skabe et prisbilligt men samtidig højkvalitets alternativ til øvrige aktører i branchen. Mange mindre og mellemstore virksomheder har ofte ikke kompetencerne til at udarbejde et korrekt bogholderi og afstemninger til deres revisor, hvilket medfører dyre honorartimer til stor ærgelse for virksomhedens ejere. Lad Sydjysk Regnskabsservice hjælpe med at få din økonomifunktion i topform.

Mindre selskaber og personligt drevne virksomheder har ofte tilknyttet en statsautoriseret eller registreret revisor til udarbejdelse af deres regnskaber m.v., selvom der ikke er lovmæssige krav hertil. Hos Sydjysk Regnskabsservice udarbejder vi regnskaber og selvangivelser for denne virksomhedstype til meget konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg hedder Lars Ovesen og er indehaver og stifter af Sydjysk Regnskabsservice. Jeg har 15 års erfaring fra en af landets største revisionsvirksomheder, hvor jeg har fungeret som revisor og rådgiver for mindre og mellemstore virksomheder. Herudover har jeg erfaring som økonomichef i en større produktionsvirksomhed.

Jeg har således solid erfaring fra ”begge sider af skrivebordet”, og ved hvad der skal til for at drive en effektiv og værdifuld økonomifunktion i alt fra en lille enkeltmandsvirksomhed til en større produktionsvirksomhed.

Så sæt mig med på holdet i din virksomhed – sammen skaber vi resultater.